6 posts
0
new
Go to last post
Component not installed
30.10.2018 01:08

Good afternoon, i am using tekla to model a stell deck structure with concrete foundations. When i try to go to components to reinforce the pad foundation (detail 77), i reach the detail, edit the properties but when i click the pad foundation to modify what i have edited i wont let me and i get several errors of "component not installed". Can someone help me solve this

No Upvotes
Hi,
Re: Component not installed 30.10.2018 13:13

Hi,
what environment you are using? I tested Pad footing reinforcement (77) component on Tekla Structures Learning 2018 default environment and it works fine.

No Upvotes
Hello sir. Im using the US
Re: Hi, 30.10.2018 15:11

Hello sir. Im using the US imperial environment. When i used it with the default one it worked just fine. I tried reinstalling tekla and the US environment but nothing works. What would you recommend?

No Upvotes
I checked this with US
Re: Hello sir. Im using the US 01.11.2018 10:40

I checked this with US Imperial environment on Tekla Structures Learning 2018 and Pad footing reinforcement (77) works well there. Make sure you are using a suitable role (for example, Precast detailing) when you start Tekla Structures Learning. The component is not available for some other roles, such as Steel Detailing.

No Upvotes
help me to solve that
Re: Component not installed 17.03.2020 19:07

help me to solve that

No Upvotes
please help me
Re: help me to solve that 17.03.2020 19:08

please help me

No Upvotes