7 posts
0
new
Go to last post
Base plates are not rendered
23.09.2018 08:47

I am trying to connect a steel column to a pad footing with a 1047 base plate , but as you can see in picture I am not getting the desired result (right part of picture) . I want the left part of picture to happen. How can I achieve this ?
Tekla 2017i SP1 (Build 10938)

No Upvotes
Base plates are not rendered
Re: Base plates are not rendered 24.09.2018 10:56

You can use Ctl+1 to 5 to change the representation of objects and Shift+1 to 5 for Components.

No Upvotes
The problem is still there.
Re: Base plates are not rendered 24.09.2018 22:40

Still I cant see weld or the reinforcement like in the left part of picture , I tried ctrl 1 to 5 and shift 1 to 5 it.

No Upvotes
Base plates are not rendered
Re: The problem is still there. 25.09.2018 02:56

The Ctl+ suppose to work. But you can also use Object Representation to just like the picture on the left. You can choose any options to filter the objects by their properties or attributes or phase etc..
See attached thumbnails.

No Upvotes
can you explain a bit more
Re: Base plates are not rendered 26.09.2018 10:24

thank you for your help, but I am still facing problems, and can you provide more details and also I was not able to take help of the attached picture it pixelated on the zooming. Thank you for your time.

No Upvotes
The user has deleted this message
Re: can you explain a bit more 27.09.2018 03:27

The user has deleted this message

Base plates are not rendered
Re: can you explain a bit more 27.09.2018 03:30

Try to check your display first. Take note of the checked boxes. Then try Ctl+ of Shift+ after modifying. It's working perfectly to me.

PDF file

No Upvotes